Software

Wanneer u veel vlieguren besteed aan uw opdrachten met het WIRIS systeem zal een belangrijk deel van uw werk ook plaatsvinden op uw werkplek achter uw computer voor data analyse en rapportage. Uw klanten verwachten van u niet alleen de beelden maar ook een op maat gesneden analyse en rapportage. Het volstaat niet om bij eenvoudige beelden te blijven; een duidelijke analyse, en het geven van advies en het verbinden van conclusies aan waarnemingen zijn uiteindelijk de toegevoegde waarde die u de opdrachtgever zal moeten leveren.

Wij maken het daarom voor u eenvoudig, snel en professioneel. De bijgeleverde Workswell CorePlayer software maakt het mogelijk om professionele rapportages te creëren voor uw klanten. Workswell CorePlayer software levert u alle benodigde functies voor het analyseren van thermogrammen voor nagenoeg alle toepassingen.

Workswell CorePlayer

Workswell CorePlayer is geschikt voor de analyse van thermogrammen (thermische beelden) die de Workswell WIRIS heeft verzameld. Workswell CorePlayer biedt alle noodzakelijke functies voor de analyse van thermogrammen voor bijna alle toepassingen. Er zijn een tal van mogelijkheden binnen Workswell CorePlayer inclusief het creëren van eindrapportages.

Kenmerken van CorePlayer

  • Instellen van parameters zoals emissiviteit, reflectieve temperatuur, etc.
  • Bewerken van radiometrische beelden (thermogrammen) settings van level en span; wijzigen van kleur pallet, alarm trigger settings, zooming
  • Toevoegen van meetinstrumenten zoals; spots, line, polyline, rectangles; thermische profiel functies zijn beschikbaar
  • Geeft de opgeslagen GPS-informatie weer en zelfs het GPS-traject map. Bij radiometrische video wordt 1 sample per coördinaat weergegeven.
  • Maak eenvoudig een PDF-rapport van uw metingen
  • Exporteer de beelden van de digitale camera (JPG, PNG)
  • Exporteer gegevens naar Microsoft Excel (CSV-bestand)
  • Maak een tijd plot van radiometrische video (sequence)
  • Exporteer AVI video van radiometrische video (sequence)

Workswell ThermoFormat

Workswell ThermoFormat is een efficient tool voor massa data processing van thermogrammen (images) Wilt u een groot aantal beelden wijzigen, zoals het veranderen van het kleuren pallet, emissiviteit, temperatuur ranges, gebruik dan Workswell ThermoFormat. Workswell Thermoformat kan daarnaast ook gebruikt worden om beelden met GPS data te exporteren in EXIF naar programma’s zoals Pix4D om een thermische point cloud op te bouwen voor 3D rapportage.

Let op…

Overweegt u een ander systeem, vergeet dan niet om u te verdiepen in de software bij het betreffende systeem. U zult waarschijnlijk verrast zijn dat andere systemen zonder analyse en rapportage software worden geleverd of dermate simpel is uitgevoerd zodat rapportage niet voldoet aan uw en uw klant-eisen.